Terug naar Nieuws

Welkom Rense Duursma

03-05-2023 10:49
Nieuwsbericht

Sinds gisteren volgen 2500 mensen het Kabel en Leiding Overleg op LinkedIn. Onze 2500e volger is Rense Duursma, werkzaam als market researcher bij Energie Data Services Nederland (ESDN). Welkom Rense!

Wie volgen ons? 

Onze volgers op LinkedIn zijn op alle mogelijke manieren betrokken bij het graafproces: zij werken onder andere in de civiele techniek (23%), de bouw (9%), de telecom (9%), netbeheer (8%) en voor de overheid (7%). De hele graafketen is vertegenwoordigd: van initiatiefnemers, ontwerpers en opdrachtgevers tot en met de uitvoerders.

Meer graven, minder ruimte

Steeds meer mensen denken na over veilig graven. Dat is ook nodig, want het aantal graafbewegingen neemt de komende jaren alleen maar toe. Het wordt steeds moeilijker om een plek te vinden voor alle maatschappelijke opgaven zoals klimaatadaptatie en de energietransitie. Hoe krijgen we het aantal schades omlaag? Hoe zorgen we ervoor dat de veiligheid gegarandeerd blijft voor de gravers en de omgeving? Het Kabel en Leiding Overleg (KLO) probeert antwoorden te vinden op deze vragen.

10 procent minder schade

Het KLO verbindt iedereen die in de ondergrond werkt. Wij zijn een vereniging van grondroerders, beheerders van de openbare ruimte en netbeheerders. Ons gezamenlijke doel is om het aantal graafschades met tien procent per jaar te verminderen (in 2023 nog bijna 47.000 per jaar).

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op LinkedIn.  

KLO welkom