Terug naar Nieuws

Jan Peters draagt voorzittershamer over aan Benaissa el Hammadi

03-10-2018 21:19
Nieuwsbericht
Op 1 oktober 2018 heeft Jan Peters afscheid genomen als voorzitter van het KLO. Aan het einde van de KLO-vergadering heeft hij de voorzittershamer officieel overgedragen aan Benaissa el Hammadi. 


Vanaf het eerste uur is Jan bij het KLO betrokken en heeft hij zich ingezet om het aantal graafschades in Nederland te verminderen. Een uitdagende klus waar hij de afgelopen jaren met veel plezier aan heeft gewerkt. Jan Peters, ” Het KLO is en blijft een prachtig gremium. Met elkaar hebben we de afgelopen jaren veel bereikt. De komende jaren moet het KLO in kracht winnen en moeten we onze stem laten gelden. Met de uitdagingen die vanuit de energietransitie op ons af gaan komen is dit een logisch moment om de voorzittershamer over te dragen.”

Benaissa el Hammadi is werkzaam voor Stedin en lid van de domeinraad Systeem Infra van Netbeheer Nederland.  Benaissa, ”Het KLO wordt door de collega’s in de keten positief ervaren en heeft onder leiding van Jan al heel veel stappen gezet. Met z’n allen hebben we daar flink aan bijgedragen. Ik hoop dat ik deze bijdrage met dezelfde gedrevenheid als Jan kan voortzetten. Door bewuste keuzes te maken en door focus aan te brengen wil ik met het KLO de komende jaren impact realiseren." 

Lees ook het interview met Jan Peters over zijn rol als voorzitter van het KLO.