Terug naar Nieuws

Flexival 2019: KLO deelt CROW500 kennis met Kahoot

19-04-2019 12:00
Nieuwsbericht

Nieuwe inzichten, dwarsverbanden en humor zijn vaste ingrediënten van het Flexival. Een congres voor out-of-the-boxdenkers en zij die dat willen worden. Het Flexival is dan ook bij uitstek geschikt voor een feestje. Daarom werd op de editie in 2019 het eerste exemplaar van de verkenning Common ground voor ondergrondse infra uitgereikt. Het samenspel tussen ruimtelijke ordening en kabels en leidingen was de hele dag het centrale thema.


CROW500 Kahoot 

Namens het KLO verzorgden René Frinks en Yvonne de Rijck een interactieve workshop over de CROW500. Ze gebruikten hiervoor Kahoot. Met behulp van een quiz werd de kennis over de CROW500 bij de deelnemers getoetst. Een van de discussies n.a.v. de vragen ging over het imago van de grondroerder. Bij een schade aan kabels of leidingen wordt er nog te vaak naar de grondroerder gekeken. De evaluatie in de keten ontbreekt. In de meeste gevallen kan een schade voorkomen worden als er eerder in de keten juist wordt gehandeld. 


Nodig KLO uit

Heeft u een interessante bijeenkomst waar het onderwerp CROW500, het voorkomen van graafschade of waar samenwerking in de keten centraal staat? En wilt u niet zelf op het podium staan maar wilt u wel een spreker met kennis over het onderwerp? Neem dan contact op met het KLO. 


Interessante links

Bronvermelding: COB