CROW 500 proof app (C5P)

Voldoe aan de CROW 500

De CROW 500 proof app is basis om CROW 500 proof samen te werke​n.  Het is de enige digitale oplossing die door de graafsector zelf is gemaakt, een samenwerking van het Kabel en Leiding Overleg (KLO). Sluit je ook aan!

Meer over CROW 500 proof


Gebruikers zijn enthousiast

De C5P app is ontwikkeld samen met de graafketen; beheerders openbare ruimte, netbeheerders en grondroerders. Vanaf het eerste moment staan de inhoud en de gebruiker centraal. Dat is door alle partijen in verschillende situaties toegepast en wordt continu verbeterd.

De gebruikers zijn enthousiast en de betrokken organisaties zijn trots om deel uit maken van dit nationale initiatief om samen veiligheid te verbeteren en graafschades te verminderen.

Meer over ervaringen van gebruikers


Praktische oplossing

Met de C5P app is het eenvoudig om optimaal informatie over te dragen conform de CROW 500. De app is een webapplicatie, wat betekent dat iedereen er altijd bij kan. Ook na overdracht kan je zelf blijven meekijken. Met de C5P app is het mogelijk om:

  • Key informatie te delen met de keten op een plek
  • Afspraken met netbeheerders vast te leggen
  • Het risico- en maatregelenplan op te stellen 
  • Werkinstructies op te stellen voor de uitvoering
  • en meer!

Meer over de functies


Minimale kosten

De kosten van de C5P app worden samen met het KLO bepaald. Het zijn dus lage kosten. Deze kosten zijn er alleen voor de initiatiefnemers en afhankelijk van de grootte van de organisatie. De rest van de keten kan gratis gebruik maken van de C5P app. 

Meer over de prijzen


Unieke samenwerking

De app is een resultaat van een unieke samenwerking van alle partijen in de graafketen, het KLO en KE-chain. De kennis en ervaringen over toepassing van de CROW 500 worden actief onderhouden door een team van betrokken experts en gebruikers van de app. 

De basis van de app is een samenwerkingsovereenkomst tussen de deelnemers, het KLO en KE-chain. KE-chain levert en onderhoud de C5P app. De functies en kosten van de C5P app worden samen met het KLO bepaaldDit maakt het echt een app voor en door de graafketen.

Meer over samenwerkingCROW 500 proof app
CROW 500 proof app

Kom alles te weten op de C5P website

Samen inzicht om graafschade te voorkomen en te voldoen aan de CROW 500. De ideale flow van initiatief tot evaluatie. Alles op één plek.


Meer over CROW 500 proof app


De basis van de app is een samenwerkingsovereenkomst tussen de deelnemers, het KLO en KE-chain. KE-chain levert en onderhoud de C5P app. De functies en kosten van de C5P app worden samen met het KLO bepaald. Dit maakt het echt een app voor en door de graafketen.