Graafketen CROW 500¬†Proof   Meer informatie
Terug naar Verhalen uit de keten

Webinar C5P voor grondroerders: 16 december (Terugkijken)

Webinar C5P voor grondroerders: 16 december (Terugkijken)
Gepubliceerd op:

Twee experts van de grondroerders Hurkmans en Baas BV gaan in op waarom zij meedoen met het C5P programma. Ze vertellen graag meer over het C5P programma en de C5P app. Daar gaan ze uiteraard vooral in op wat dat ze als grondroerder oplevert. Ze helpen je graag verder. 

Bekijk direct het webinar! 

 

 

Locatie: Online

Datum: On demand

 

Samen CROW 500 proof

Om alle partijen in de graafketen te ondersteunen met de implementatie van de CROW 500 is het KLO gestart met het programma C5P. Het gezamenlijk doel is voorkomen van alle vermijdbare graafschadesToezichthouder Agentschap Telecom heeft de graafsector tot 1 januari 2022 de tijd gegeven om de richtlijn CROW 500 te implementeren, waarna ze de handhaving zullen uitbreiden.

Doe jij ook mee? 

De C5P app wordt ingezet op lopende infra-projecten van diverse omvang. Het continu verder verbeteren van de applicatie heeft de focus. Boven aan het lijstje staat dat de app gebruikers helpt om makkelijker samen te werken en samen te voldoen aan de CROW 500. 

 

C5P programma

De doelen van het programma zijn:

1. Het bereiken van samenwerking in de graafketen tussen de key-players in het werkveld, de engineers, werkvoorbereiders en uitvoerenden.

2. De doelgroep; informeren, ondersteunen en verkrijgen van draagvlak en commitment.  

3. Het bieden van een praktisch digitaal hulpmiddel om met de graafketenpartners aantoonbaar invulling te kunnen geven aan de richtlijn.

Met het C5P programma zet de graafketen in op een CROW 500 compliant graafketen. De belangrijkste doel is om het makkelijk te maken om aan de CROW 500 te voldoen.

 

Waarom grondroerder meedoen 

Tijdens dit webinar gaan twee experts van Hurkmans en Baas BV in op waarom zij meedoen met het C5P programma 

Ze vertellen graag meer over het C5P programma en de C5P app. Daarbij gaan ze uiteraard vooral in op wat het ze als grondroerder oplevert. Ze gaan graag met je in gesprek en helpen je verder om ook stappen te maken met de CROW 500.

Sprekers

Bruce Beijers

Hurkmans

Mark Hack

Baas BV

 

Direct inschrijven 

Meer informatie:

Bekijk ook

Vragenuur CROW500 & C5P

Vragenuur CROW500 & C5P

Vragen over hoe je de CROW500 moet implementeren? Benieuwd hoe de C5P app kan helpen? 

Om alle partijen (van initiatiefnemer tot uitvoerder) in de graafketen te ondersteunen met de implementatie van de CROW500 is het KLO gestart met het programma C5P (CROW500 Proof). Het gezamenlijk doel is voorkomen van alle vermijdbare graafschades en tegelijkertijd het digitaal verkankeren van de CROW500 richtlijn.

 

Verder lezen
Webinar C5P voor netbeheerders (terugkijken)

Webinar C5P voor netbeheerders (terugkijken)

Twee experts van de netbeheerders Brabant Water en Evides gaan in op waarom zij meedoen met het C5P programma. Ze vertellen graag meer over het C5P programma en de C5P app. Daar gaan ze uiteraard vooral in op wat dat ze als netbeheerder oplevert. Ze helpen je graag verder. 

Bekijk direct het webinar! 

Verder lezen
Webinar C5P voor gemeentes (Terugkijken)

Webinar C5P voor gemeentes (Terugkijken)

Twee experts van de gemeentes Amersfoort en Enschede gaan in op waarom zij meedoen met het C5P programma. Ze vertellen graag meer over het C5P programma en de C5P app. Daar gaan ze uiteraard vooral in op wat dat ze als gemeente en beheerder openbare ruimte oplevert. Ze helpen je graag verder. 

Bekijk direct het webinar! 

 

Verder lezen