Vorige pagina

Henk Geurts

Penningmeester

Mijn organisatie
Brabant Water
Ik vertegenwoordig
Waterleiding bedrijven
Specialisme
Brede oriƫntatie, samenwerking in de graafketen, KLIC-WIN, registratie kabels en leidingen
Website
Contact

Over Brabant Water

Brabant Water is het klimaatneutrale drinkwaterbedrijf dat aan 2,5 miljoen inwoners en bedrijven in Noord-Brabant drinkwater levert.  Bijna 800 medewerkers zorgen ervoor dat onze klanten in Brabant kunnen rekenen op zuiver en veilig drinkwater. Een verantwoordelijke taak en daar handelen we ook naar. Wij streven niet naar winst, maar wel naar de beste kwaliteit en dienstverlening. 

Brabant Water biedt naast drinkwater ook water op maat en gespecialiseerde diensten en advies aan. Deze maatwerkproducten en diensten hebben we ondergebracht in vier zelfstandige dochterondernemingen: Hydro Business, Hydroscope, Hydreco Geomec en Hydreco .

Hoe draagt Brabant Water bij aan het voorkomen van schade aan kabels en leidingen? 

Binnen Brabant Water werken we met een Taskforce 'Veilig werken in de bodem’, bodemkwaliteit en zorgvuldig graven. Ook voeren we regelmatig interne audits op het toepassen van de WIBON en CROW500 uit. Binnen de graafketen willen we als organistie een voortrekkersrol vervullen om graafschade te voorkomen. We passen de nieuwste technieken toe in ons dagelijks werk en zorgen voor tijdige en correcte registratie van de ondergrondse assets.