Terug naar Nieuwsberichten

Jan Peters draagt voorzittershamer over aan Benaissa el Hammadi

Jan Peters draagt voorzittershamer over aan Benaissa el Hammadi
Gepubliceerd op:
Grondroerders Initiatiefnemers Netbeheerders Ontwerpers

Op 1 oktober 2018 heeft Jan Peters afscheid genomen als voorzitter van het KLO. Aan het einde van de KLO-vergadering heeft hij de voorzittershamer officieel overgedragen aan Benaissa el Hammadi. 

Vanaf het eerste uur is Jan bij het KLO betrokken en heeft hij zich ingezet om het aantal graafschades in Nederland te verminderen. Een uitdagende klus waar hij de afgelopen jaren met veel plezier aan heeft gewerkt. Jan Peters, ” Het KLO is en blijft een prachtig gremium. Met elkaar hebben we de afgelopen jaren veel bereikt. De komende jaren moet het KLO in kracht winnen en moeten we onze stem laten gelden. Met de uitdagingen die vanuit de energietransitie op ons af gaan komen is dit een logisch moment om de voorzittershamer over te dragen.”

Benaissa el Hammadi is werkzaam voor Stedin en lid van de domeinraad Systeem Infra van Netbeheer Nederland.  Benaissa, ”Het KLO wordt door de collega’s in de keten positief ervaren en heeft onder leiding van Jan al heel veel stappen gezet. Met z’n allen hebben we daar flink aan bijgedragen. Ik hoop dat ik deze bijdrage met dezelfde gedrevenheid als Jan kan voortzetten. Door bewuste keuzes te maken en door focus aan te brengen wil ik met het KLO de komende jaren impact realiseren." 

Lees ook het interview met Jan Peters over zijn rol als voorzitter van het KLO. 

Bekijk ook

De website van het KLO is vernieuwd!

De website van het KLO is vernieuwd!

De website van het Kabel en Leiding Overleg (KLO) is vernieuwd. Op onze vernieuwde website vind je verhalen uit de graafketen, praktijkvoorbeelden en handige informatie over hoe je schade aan kabels en leidingen kunt voorkomen. De informatie is geordend per doelgroep en sluit aan op de CROW500.

Verder lezen
Akson doet 100.000ste KLIC oriëntatiemelding

Akson doet 100.000ste KLIC oriƫntatiemelding

Op maandag 25 november 2019 deed Akson de 100.000ste KLIC-oriëntatiemelding bij het Kadaster. Akson is door het Kadaster en in het bijzijn van Bouwend Nederland/KLO in het zonnetje gezet. 

Verder lezen
Voorkomen van graafschade vraagt een andere mentaliteit

Voorkomen van graafschade vraagt een andere mentaliteit

Met de houding van vandaag voorkomen we de schades van morgen niet. Dat is de boodschap die het Kabel en Leiding Overleg (KLO) en de toezichthouder Agentschap Telecom tijdens het KLO-seminar richting de sector hebben uitgesproken. De aanpak moet anders en daarom maken het KLO en Agentschap Telecom er beide werk van om het aantal graafschades structureel naar beneden te brengen. 

Verder lezen