Graafketen CROW 500 Proof   Meer informatie
Terug naar Nieuwsberichten

In Memoriam: Henk de Koning

In Memoriam: Henk de Koning
Gepubliceerd op:

Op 13 september bereikte ons het droeve bericht dat mr. Henk de Koning is overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek, maar heeft zich desondanks tot het laatste moment voor onze vereniging ingezet.

Henk werkte zijn hele leven als secretaris in de infrasector. Hij begon zijn carrière in 1988 bij de Vereniging Ondernemers Kabelwerken. Daarna werkte hij voor de Vereniging van Aannemers Grond-, Weg- en Waterbouw (VAGWW) en de branchevereniging voor funderingswerken NVAF.

Na zijn pensioen keerde hij terug bij het onderwerp van zijn eerste baan, de kabelwerken. Deze keer als secretaris van het Kabel en Leiding Overleg (KLO). Sinds juni 2019 ondersteunde hij de voorzitter bij het voorbereiden van de vergaderingen en hielp hij bij de implementatie van de CROW 500. Daarnaast werkte hij voor het bestuur van MKB INFRA.

We zullen zijn plichtsbesef, alertheid, juridische deskundigheid, zijn vriendschap en vooral zijn droge humor niet vergeten.

Het KLO wenst zijn vrouw Rosina, kinderen en overige naasten veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Meer informatie:

Bekijk ook

24 procent meer oriëntatieverzoeken in augustus

24 procent meer oriëntatieverzoeken in augustus

Steeds meer organisaties met graafplannen dienen eerst een oriëntatieverzoek in, blijkt uit cijfers van het Kadaster. In augustus was het aantal verzoeken 24 procent hoger dan in augustus 2021.

Verder lezen
Afscheid van twee kartrekkers van het KLO

Afscheid van twee kartrekkers van het KLO

In het bestuur van het KLO, dat tot dusver werd gevormd door Benaissa el Hammadi, voorzitter (Stedin), Berry Kok, penningmeester (GPKL) en René Frinks, secretaris (Heijmans), is één wijziging gekomen. Benaissa werd als voorzitter opgevolgd door Joris Bongenaar (Gasunie).

Verder lezen
Communicatie afstudeerder KLO is geslaagd!

Communicatie afstudeerder KLO is geslaagd!

Kirsten van Hal verdedigde eind juni met succes haar scriptie, waardoor zij met een 8 is geslaagd voor de opleiding Communicatie!

Verder lezen