Terug naar Nieuwsberichten

De website van het KLO is vernieuwd!

De website van het KLO is vernieuwd!
Gepubliceerd op:
Grondroerders Initiatiefnemers Netbeheerders Ontwerpers

De website van het Kabel en Leiding Overleg (KLO) is vernieuwd. Op onze vernieuwde website vind je verhalen uit de graafketen, praktijkvoorbeelden en handige informatie over hoe je schade aan kabels en leidingen kunt voorkomen. De informatie is geordend per doelgroep en sluit aan op de CROW500.

Na het KLO-seminar: ‘Voorkomen van graafschade, een andere aanpak’ vaart het KLO een andere koers. Met de houding van vandaag, voorkomen we de schades van morgen niet! Samen met de graafketen willen we het aantal graafschades structureel naar beneden brengen. Dit vraagt om een andere aanpak en proactieve houding van de keten. Het is tijd voor actie! Onze gezamenlijke ambitie: voor 2022 is de graafketen CROW500 proof.

Informatiebron

Benaissa el Hammadi (voorzitter van het KLO):

“De vernieuwde KLO-website gaat ons hierbij helpen. De website wordt de belangrijkste informatiebron voor de graafketen om in 2022 volgens de CROW500 te werken. Naast verhalen uit de graafketen, staan er op de website verschillende toolboxen en handige tips die helpen om graafschade te voorkomen. Ook is het makkelijker geworden om met ons in contact te komen. Op de pagina over ons, maak je kennis met de deelnemers van het KLO. Ook kun je via de contact buttons gericht een vraag stellen.”

Nieuwsbrief

Naast de website zal in januari 2020 de maandelijkse KLO-nieuwsbrief worden verstuurd. In de nieuwsbrief delen we verhalen uit de graafketen, de graafschade cijfers en het laatste nieuws. Wil je de KLO-nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier eenmalig in.

Sociale media

Ook kun je het KLO vinden op Twitter en LinkedIn. Volg onze sociale media kanalen voor het laatste nieuws en initiatieven uit de graafketen. Heb je zelf een verhaal of initiatief die je graag via het KLO met de keten wilt delen? Neem dan contact met ons op. Je kunt het KLO bereiken via het contactformulier of door een van de deelnemers persoonlijk te benaderen. Doe mee en werk in 2022 CROW500 proof! 

Vragen, ideeën of suggesties

Heb je vragen, suggesties of ideeën voor onze website of LinkedInpagina? Neem dan contact op met Mirjam Suurmeijer. Mis je informatie of heb je tips waarmee we onze kanalen kunnen verbeteren? Ook dat horen we graag.

Bekijk ook

Akson doet 100.000ste KLIC oriëntatiemelding

Akson doet 100.000ste KLIC oriƫntatiemelding

Op maandag 25 november 2019 deed Akson de 100.000ste KLIC-oriëntatiemelding bij het Kadaster. Akson is door het Kadaster en in het bijzijn van Bouwend Nederland/KLO in het zonnetje gezet. 

Verder lezen
Voorkomen van graafschade vraagt een andere mentaliteit

Voorkomen van graafschade vraagt een andere mentaliteit

Met de houding van vandaag voorkomen we de schades van morgen niet. Dat is de boodschap die het Kabel en Leiding Overleg (KLO) en de toezichthouder Agentschap Telecom tijdens het KLO-seminar richting de sector hebben uitgesproken. De aanpak moet anders en daarom maken het KLO en Agentschap Telecom er beide werk van om het aantal graafschades structureel naar beneden te brengen. 

Verder lezen
Gebiedsinformatie en viewers na 1 juli 2019

Gebiedsinformatie en viewers na 1 juli 2019

Op de website van Agentschap Telecom staan meedere brieven over gebiedsinformatie en viewers na 1 juli 2019.  

Verder lezen