Graafketen CROW 500 Proof   Meer informatie
Terug naar Nieuwsberichten

Communicatie afstudeerder KLO is geslaagd!

Communicatie afstudeerder KLO is geslaagd!
Gepubliceerd op:

Kirsten van Hal verdedigde eind juni met succes haar scriptie, waardoor zij met een 8 is geslaagd voor de opleiding Communicatie!

30 juli is de laatste werkdag van Kirsten, die vanaf begin februari zich als afstudeerstagiaire Communicatie bezig hield met het implementeren van de CROW 500-richtlijn. Op 8 juli ontving zij haar diploma Communicatie aan Avans Hogeschool te Breda. 

Woord van Kirsten: Iedereen ontzettend bedankt voor de leuke, ondanks corona, leerzame en gezellige tijd. Het was fijn om bij elk overleg welkom te zijn en me thuis te voelen. Vanaf midden augustus begin ik aan een nieuw avontuur: mijn allereerste baan! Ik zal alles wat ik het afgelopen half jaar heb geleerd daar toepassen en wie weet zien we elkaar nog!

Meer informatie:

Bekijk ook

Record oriëntatieverzoeken

Record oriëntatieverzoeken

Steeds meer aannemers, ontwerpers en initiatiefnemers oriënteren zich op de ondergrond voordat ze hun plannen definitief maken. In oktober kreeg het Kadaster een recordaantal van 19.668 oriëntatieverzoeken. Daarmee staat de teller voor dit jaar op ruim 153.000. Dit meldt Patrick Mulder, medewerker Operationeel Informatie Management van het Kadaster.

Verder lezen
24 procent meer oriëntatieverzoeken in augustus

24 procent meer oriëntatieverzoeken in augustus

Steeds meer organisaties met graafplannen dienen eerst een oriëntatieverzoek in, blijkt uit cijfers van het Kadaster. In augustus was het aantal verzoeken 24 procent hoger dan in augustus 2021.

Verder lezen
In Memoriam: Henk de Koning

In Memoriam: Henk de Koning

Op 13 september bereikte ons het droeve bericht dat mr. Henk de Koning is overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek, maar heeft zich desondanks tot het laatste moment voor onze vereniging ingezet.

Verder lezen