Terug naar Nieuwsberichten

Akson doet 100.000ste KLIC oriƫntatiemelding

Akson doet 100.000ste KLIC oriëntatiemelding
Gepubliceerd op:
Grondroerders Initiatiefnemers Netbeheerders Ontwerpers

Op maandag 25 november 2019 deed Akson de 100.000ste KLIC-oriëntatiemelding bij het Kadaster. Akson is door het Kadaster en in het bijzijn van Bouwend Nederland/KLO in het zonnetje gezet. 

Akson is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het (ver)) leggen van kabels en leidingen. Door Systeem Engineering worden ingewikkelde processen overzichtelijk en beheersbaar gemaakt. Jaarlijkse doet Akson honderden oriëntatieverzoeken bij het Kadaster. De informatie uit de oriëntatieverzoeken wordt gebruikt als basis om te kunnen adviseren in bijvoorbeeld tenders en bij het coördineren in uitvoeringsprojecten. 

 

Bekijk ook

De website van het KLO is vernieuwd!

De website van het KLO is vernieuwd!

De website van het Kabel en Leiding Overleg (KLO) is vernieuwd. Op onze vernieuwde website vind je verhalen uit de graafketen, praktijkvoorbeelden en handige informatie over hoe je schade aan kabels en leidingen kunt voorkomen. De informatie is geordend per doelgroep en sluit aan op de CROW500.

Verder lezen
Voorkomen van graafschade vraagt een andere mentaliteit

Voorkomen van graafschade vraagt een andere mentaliteit

Met de houding van vandaag voorkomen we de schades van morgen niet. Dat is de boodschap die het Kabel en Leiding Overleg (KLO) en de toezichthouder Agentschap Telecom tijdens het KLO-seminar richting de sector hebben uitgesproken. De aanpak moet anders en daarom maken het KLO en Agentschap Telecom er beide werk van om het aantal graafschades structureel naar beneden te brengen. 

Verder lezen
Gebiedsinformatie en viewers na 1 juli 2019

Gebiedsinformatie en viewers na 1 juli 2019

Op de website van Agentschap Telecom staan meedere brieven over gebiedsinformatie en viewers na 1 juli 2019.  

Verder lezen