Graafketen CROW 500 Proof   Meer informatie
Terug naar Nieuwsberichten

Afscheid van twee kartrekkers van het KLO

Afscheid van twee kartrekkers van het KLO
Gepubliceerd op:

In het bestuur van het KLO, dat tot dusver werd gevormd door Benaissa el Hammadi, voorzitter (Stedin), Berry Kok, penningmeester (GPKL) en René Frinks, secretaris (Heijmans), is één wijziging gekomen. Benaissa werd als voorzitter opgevolgd door Joris Bongenaar (Gasunie).

Daarnaast werd afscheid genomen van Henk Geurts (Brabant Water), die voorheen penningmeester was in het voorlopige bestuur. Daarnaast was hij de grote animator van het C5P-programma (CROW 500 proof) dat onder andere de C5P app heeft voortgebracht. Tevens was hij actief in tal van andere overleggen waarvan er één boven uitsteekt: KLIC-WIN.

Benaissa, afkomstig van de groep netbeheerders, was gedurende 3 jaar onze voorzitter. Hij heeft het KLO op efficiënte en soepele wijze geleid en de besluitvorming en overgang van een informeel platform naar een vereniging gestimuleerd.    

Wij zijn beiden heel veel dank verschuldigd. Helaas kon dit niet worden bekrachtigd in een fysiek samenzijn. De algemene vergadering van 10 november moest om begrijpelijke redenen worden geannuleerd, maar is naderhand alsnog in Teams gehouden en zo konden alsnog de vereiste besluiten worden genomen.

Joris Bongenaar presenteerde zich als iemand die staat voor vertrouwen en wederzijds respect. Een team dient een gezonde cultuur en werksfeer te hebben, te weten wat de bedoeling is en uitgerust te zijn met de juiste middelen. “Zo haalt men topprestaties als men plezier heeft in het werk”.

Meer informatie:

Bekijk ook

Record oriëntatieverzoeken

Record oriëntatieverzoeken

Steeds meer aannemers, ontwerpers en initiatiefnemers oriënteren zich op de ondergrond voordat ze hun plannen definitief maken. In oktober kreeg het Kadaster een recordaantal van 19.668 oriëntatieverzoeken. Daarmee staat de teller voor dit jaar op ruim 153.000. Dit meldt Patrick Mulder, medewerker Operationeel Informatie Management van het Kadaster.

Verder lezen
24 procent meer oriëntatieverzoeken in augustus

24 procent meer oriëntatieverzoeken in augustus

Steeds meer organisaties met graafplannen dienen eerst een oriëntatieverzoek in, blijkt uit cijfers van het Kadaster. In augustus was het aantal verzoeken 24 procent hoger dan in augustus 2021.

Verder lezen
In Memoriam: Henk de Koning

In Memoriam: Henk de Koning

Op 13 september bereikte ons het droeve bericht dat mr. Henk de Koning is overleden. Hij was al enige tijd ernstig ziek, maar heeft zich desondanks tot het laatste moment voor onze vereniging ingezet.

Verder lezen