Graafketen CROW 500¬†Proof   Meer informatie
Terug naar Nieuwsberichten

Afscheid van twee kartrekkers van het KLO

Afscheid van twee kartrekkers van het KLO
Gepubliceerd op:

In het bestuur van het KLO, dat tot dusver werd gevormd door Benaissa el Hammadi, voorzitter (Stedin), Berry Kok, penningmeester (GPKL) en René Frinks, secretaris (Heijmans), is één wijziging gekomen. Benaissa werd als voorzitter opgevolgd door Joris Bongenaar (Gasunie).

Daarnaast werd afscheid genomen van Henk Geurts (Brabant Water), die voorheen penningmeester was in het voorlopige bestuur. Daarnaast was hij de grote animator van het C5P-programma (CROW 500 proof) dat onder andere de C5P app heeft voortgebracht. Tevens was hij actief in tal van andere overleggen waarvan er één boven uitsteekt: KLIC-WIN.

Benaissa, afkomstig van de groep netbeheerders, was gedurende 3 jaar onze voorzitter. Hij heeft het KLO op efficiënte en soepele wijze geleid en de besluitvorming en overgang van een informeel platform naar een vereniging gestimuleerd.    

Wij zijn beiden heel veel dank verschuldigd. Helaas kon dit niet worden bekrachtigd in een fysiek samenzijn. De algemene vergadering van 10 november moest om begrijpelijke redenen worden geannuleerd, maar is naderhand alsnog in Teams gehouden en zo konden alsnog de vereiste besluiten worden genomen.

Joris Bongenaar presenteerde zich als iemand die staat voor vertrouwen en wederzijds respect. Een team dient een gezonde cultuur en werksfeer te hebben, te weten wat de bedoeling is en uitgerust te zijn met de juiste middelen. “Zo haalt men topprestaties als men plezier heeft in het werk”.

Meer informatie:

Bekijk ook

Communicatie afstudeerder KLO is geslaagd!

Communicatie afstudeerder KLO is geslaagd!

Kirsten van Hal verdedigde eind juni met succes haar scriptie, waardoor zij met een 8 is geslaagd voor de opleiding Communicatie!

Verder lezen
Geen trendbreuk graafschades waarneembaar

Geen trendbreuk graafschades waarneembaar

De graafschadecijfers over 2020 geven geen positief beeld van de graafketen om vermijdbare graafschades te voorkomen. Dit laat de infographic van Agentschap Telecom duidelijk zien. 

Verder lezen
Gemeente is initiatiefnemer en regisseur in de ondergrond

Gemeente is initiatiefnemer en regisseur in de ondergrond

Een gemeente is eigenaar van de openbare ruimte. In die rol ontwikkelt, beheert en legt ze infrastructuur aan. Maar is zij ook op de hoogte dat zij wordt gezien als initiatiefnemer en regisseur in de ondergrond? 

Verder lezen