Graafketen CROW 500¬†Proof   Meer informatie

C5P app

De C5P app is door de keten opgezet om gezamenlijk aan de CROW 500 te voldoen. De app combineert de CROW 500 met de kennis en ervaring van het expert team. Het resultaat is een tool die je echt helpt en een team van experts om kennis mee te delen. Help jij ook mee om het aantal vermijdbare graafschades te verminderen? 

Doel van de app

Het doel van de app is om het makkelijk te maken om aan de CROW 500 te voldoen

Dat doen we door:

  • Key informatie te delen met de keten op een plek 
  • Een specifiek risico- en maatregelenplan op te stellen 
  • Werkinstructies op te stellen voor de uitvoerenden
  • Informatie goed en compleet over te dragen
  • Kennis te delen met andere partijen
  • Beschikbare informatiebronnen te vinden

De basis van de app is een blauwdruk van de CROW 500 die met alle partijen in de graafketen is opgezet. Deze blauwdruk is gedigitaliseerd. De app is een webapplicatie, wat betekent dat iedereen er altijd bij kan.

Doe mee en meld je ook aan als gebruiker

Aanmelden C5P app  

 

Vragen?

Heb je vragen over de implementatie van CROW500 of ben je benieuwd hoe de C5P app je daarbij kan helpen? Meld je dan aan voor een van de vragenuren via de onderstaande knop.

Aanmelden vragenuur CROW500 & C5P

Meer weten? Meld je aan als geinteresseerde en we nemen met jou contact op. 

Meer informatie over C5P

 

Voor en door de graafketen 

De C5P app wordt ontwikkeld samen met de graafketen. Alle partijen in de graafketen zijn betrokken; beheerders openbare ruimte, grondroerders en netbeheerders. Dus echt voor en door de graafketen. Kennis en ervaring worden hiermee optimaal ingezet en behouden binnen de graafketen, nu en in de toekomst. Het programma draagt in belangrijke mate bij aan meer transparantie en onderling begrip in de graafketen van project initiatie tot project evaluatie. 

De implementatie van de CROW 500 gaat leiden tot het beter delen van informatie in de graafketen. 

Bekijk hier het prototype van de C5P-app 

 

Webinar C5P voor gemeentes

Webinar C5P voor netbeheerders

Webinar C5P voor grondroerders

 

Expert team

In het expertteam  van de C5P-app delen de experts wekelijks hun kennis en ervaringen en werken continu aan het verbeteren van het proces. Dankzij de praktische insteek en werkwijze is in gezamenlijkheid de C5P app ontwikkeld, getest en steeds verder verbeterd. De C5P app is dus veel meer dan de CROW 500. Het bevat ook de kennis en ervaring van de betrokken experts. 

Op dit moment zijn er meer dan 30 experts betrokken vanuit verschillende partijen

 

Doe ook mee !

De C5P app wordt ingezet op lopende infra-projecten van diverse omvang. Het continu verder verbeteren van de applicatie heeft de focus. Boven aan het lijstje staat dat de app gebruikers helpt om makkelijker samen te werken en samen te voldoen aan de CROW 500. 

Meld je ook aan als gebruiker

Aanmelden C5P app